S’Plus, Linx+, CHV

s'plusS’Plus is de seniorenwerking van de socialistische mutualiteiten. Naast belangenverdediging, organiseert de vereniging diverse socio-culturele activiteiten. S’Plus Koekelberg heeft een heel divers aanbod. Wie interesse heeft om deel te nemen of om zich in te zetten als vrijwilliger neemt contact op via dirk_lagast[at]msn.com of rohnny.buyens[at]fsmb.be.

 

 

 

linx+Linx+ is de ABVV-partner voor uw vrije tijd. Met een breed aanbod bereikt het een heel divers publiek: reizen, concerten, bezoeken, etc… Linx+ Koekelberg zet hoofdzakelijk in in Brussels groepswandelingen “Stad Anders Bekeken”. Informatie via info@linxplus.be.

 

 

club-henri-vanhuffelClub Henri Vanhuffel is de Koekelbergse afdeling van Curieus. Henri Vanhuffel was, na een veertig jaar lang parcours als gemeenteraadslid, de eerste socialistische burgemeester van de Brusselse agglomeratie geworden. Hij overleed in augustus 1926, en een maand later (op 20 september) werd het gemeenteplein omgedoopt tot Henri Vanhuffelplaats. Hij woonde zelf op het plein in het het nummer 8. Zijn actie inspireert ons nog tot vandaag: hij zorgde onder meer voor de eerste week betaalde vakantie voor het gemeentepersoneel in de Brusselse agglomeratie. Info via robert.delathouwer[at]telenet.be.

 

 

 

Advertenties