Randstad, een dienstencentrum voor Koekelberg

LDC_Randstad

Wat in 1969 begon als een jeugdhuis in Koekelberg (op de plek waar vandaag het K.A.K. opgetrokken wordt) is vandaag een lokaal dienstencentrum op de grens van Sint-Jans-Molenbeek en Koekelberg. Aan de Hovenierstraat 45 vind je LDC Randstad.

Elke weekdag kunnen mensen er terecht voor en lekkere en gezonde driegangenmaaltijd voor maar € 5,-. Nadien is er in de cafetaria ruimte voor gezelligheid. Een paar keer per week worden er eveneens activiteiten georganiseerd.

U kan er terecht voor een kapper, manicure of pedicure. Een paar keer per maand is er een boodschappendienst: samen naar de winkel en nadien met alle aankopen thuisgebracht. De medewerkers helpen je bij je papierwerk en maken je wegwijs door het kluwen van de administratie. De mutualiteit houdt er één keer per maand permanentie. Ook voor praktische klusjes staan we klaar.

Randstad is zich bewust dat ouder worden niet altijd rozengeur en maneschijn is. Senioren worden soms geconfronteerd met problemen die specifieke oplossingen vragen.

Op initiatief van voorzitter en schepen te Koekelberg, Dirk Lagast, is gestart met de uitbouw van een echt seniorenloket. Hier kan je terecht voor, o.m.: informatie rond woningaanpassing; mindermobielencentrale; warme maaltijden aan huis; pedicure aan huis; thuishulp; allerhande vragen i.v.m. pensioenen, tegemoetkomingen, belastingen, etc…

Alle informatie krijg je in LDC Randstad, Hovenierstraat 45 – 02/414.08.52 – dcrandstad@skynet.be

                                                                    s'plusFSMB'


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.