Special for Kids

in Gemeenschapscentrum

De Platoo

Pantheonlaan 14 – 1081 Koekelberg

phantom%20boy

filmloKET PHANTOM BOY  

15 maart 2017

phantomboy2Leo is 11 jaar, woont in New York en is een phantom boy. Hij kan namelijk onzichtbaar worden en door muren vliegen. Superkrachten die goed van pas komen wanneer hij samen met de in een rolstoel belandde politieagent Alex de stad moet redden van een mysterieuze misdadiger. Het duo ontfermt zich ook over Marie, een moedige journaliste die in de zaak is betrokken, en op wie Alex een oogje heeft, maar…

 

filmloKET LA TORTUE ROUGE

19 april 2017

latortueEen man lijdt schipbreuk en spoelt aan op een onbewoond eiland. Het eiland wordt bevolkt door krabben, vogels en schildpadden. Hij probeert van het eiland te ontsnappen maar een grote rode schildpad maakt hem dat onmogelijk. De ontmoeting met de schildpad zal zijn leven definitief veranderen.

 

filmloKET MANNETJE TAK EN ANDERE VERHAALTJES

17 mei 2017

verhaaltjesMannetje Tak woont in een boom met zijn takkengezin. Zijn Vrouwtje, hijzelf, hun drie Twijgjes, ze passen er allemaal in! Tijdens zijn ochtendwandeling wordt Mannetje Tak door een speelse hond meegenomen en zo tuim elt hij van de ene onfortuinlijke situatie in de andere, steeds verder weg van zijn boom. Zal hij nog voor Kerstmis terug bij zijn gezinnetje geraken?

 

 

 

Koken

25 januari 2017 – 28 juni 2017

kokenGeen zin in wat mama ’s avonds op tafel zet? Leer zelf lekkere dingen klaar te maken en verbluf je hele familie met het resultaat!

 

 

 

Creatieve kindercursus: kamperen in de stad

21 augustus 2017 – 25 augustus 2017

kamperenKamperen is de mooiste zomersport, zingt men wel eens uit volle borst. Maar is dat ook echt zo? Je eigen tentje opslaan, slapen op een matras in een warme slaapzak, zelf eten maken op een gasvuurtje, liedjes zingen aan het kampvuur, wegduiken van grote insecten, wakker worden wanneer de zon op je tent schijnt.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s