Bar Eliza

1Van zodra de zon schijnt, stroomt het mooie Elizabethpark in Koekelberg vol: spelende kinderen en hun ouders, sportende jongeren of gewoon mensen die van de zon willen genieten. Al jaren dromen buurtbewoners en bezoekers van een plek in het park waar ze kunnen genieten van een koffie, thee of een frisse pint. Vandaag willen ze hun droom waarmaken en gedurende de zomermaanden een bar openen in het park: Bar Eliza.

In het midden van het park staat een leegstaand paviljoen. Enkele enthousiastelingen willen dit ombouwen tot een ontmoetingsplek waar je een glas kan drinken of iets kan eten, waar je sportmateriaal kan uitlenen, een kaartje leggen met de buren of ’s avonds naar een film kijken of van een concert genieten.

We hebben de toestemming van alle betrokken overheden om het paviljoen gedurende de zomermaanden nieuw leven in te blazen. Vermits het gebouw al jaren leeg staat, hebben we wel heel wat werk om het op te knappen: aansluiting van water en elektriciteit, installeren van sanitair, bouwen van een bar, inkleding, verlichting, kleine muziekinstallatie…

2De mannen van Wing Nuts Decor, ook buurtbewoners, hebben een plan uitgetekend. Om dit te realiseren hebben we in totaal 15.000 euro nodig. Om dit te verzamelen hebben we enkele geweldige rewards bedacht:

• Voor 10 euro ben je heel welkom tijdens het openingsfeest.
• Organiseer een feestje met vrienden in bar Eliza en vraag iedereen via growfunding drankbonnetjes te kopen. Voor 25 euro ontvang je tien drankbonnetjes die je tijdens de hele zomer kan gebruiken.
• Trakteer jezelf en je partner op een ‘brunch royal’ in Bar Eliza (70 euro).
• Nodig je vrienden en familie uit om een weekendje door te brengen op de exotische Koekelberg. Voor 250 euro krijg je een overnachting voor twee personen in één van de herenhuizen aan het park, 10 drankbonnetjes, twee fietsen om Brussel te verkennen én een ontbijt in Bar Eliza.
• Wil vanuit een organisatie of onderneming iets organiseren voor je leden, klanten, raad van bestuur, … in Bar Eliza? Contacteer ons en we bedanken samen een tegenprestatie op maat van jouw portemonnee!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s